Afspraken rond afspraken

  • Een afspraak maken kan ten vroegste 6 maanden op voorhand. Langer dan 6 maanden op voorhand boeken wij dus nog geen afspraken in. Voor dringende zaken en zwangerschappen worden steeds vrije plaatsen in de agenda gereserveerd. Voor routine gynaecologisch onderzoek is er een lange wachttijd, gelieve dus tijdig uw afspraak te maken.
  • In de priv√©praktijk is er mogelijkheid om te betalen met Bancontact. Betaling van een consultatie in AZ Nikolaas (campus Moerland, campus Beveren, campus Hamme) kan enkel contant.
  • Het is handig als u voorbereid naar onze consultaties komt. Heeft u een verwijsbrief van de huisarts of vroedvrouw, resultaten uit het verleden, medicatielijstjes, formulieren die nog moeten ingevuld worden? Breng ze mee!
  • Gelieve ons steeds telefonisch te verwittigen indien u verhinderd bent voor een afspraak. Uw online afspraak kunt u niet via de website annuleren, hiervoor dient u ons steeds telefonisch te contacteren.
  • Indien u met meerdere personen komt, gelieve dan voor elk van deze personen een afspraak te voorzien.
  • Voorschriftenbeleid: er worden bij voorkeur geen voorschriften uitgeschreven zonder contact met de arts. Voor verlengingsvoorschriften van de pil of andere chronische medicatie dient u een afspraak te maken of kan u terecht bij uw huisarts.
  • Attesten om in te vullen, mag u bij de balie van onze priv√©praktijk afgeven. U bespreekt met de baliemedewerker wanneer u dit later ingevuld mag komen ophalen. Wettelijk mogen wij geen attesten voorschrijven die niet stroken met de waarheid, zowel u als de arts zijn dan strafbaar. Let op: in de meeste gevallen kan een attest niet ingevuld worden zonder contact met de arts!

Afspraak maken

Maak snel & makkelijk uw afspraak online

Maak uw afspraak
Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden